Мъж, обвинен в преследване на известни личности, е арестуван, след

...
Мъж, обвинен в преследване на известни личности, е арестуван, след
Коментари Харесай

Мъж нахлу на модно ревю и поиска да се ожени за Ема Уотсън, арестуваха го

Мъж, упрекнат в гонене на известни персони, е задържан, откакто нахлул в гримьорната по време на фешън ревю в Ню Йорк и крещял, че желае да се ожени за актрисата Ема Уотсън, съобщи Асошиейтед прес, като цитира управляващите.

Чад Майкъл Бъстоу е прочут на органите на реда, защото неведнъж преследва холивудски звезди. Миналия месец е бил арестуван след случай с актрисата Дрю Баримор.

Мъжът пледира почтен по обвиняванията в нелегално навлизане и нарушение на публичния ред по време на шоуто на дизайнера Ралф Лорън в Бруклин, съобщи Българска телеграфна агенция.

43-годишният Бъстоу е освободен, без да му е избрана парична гаранция. Съдебно съвещание по проблема е планувано за 2 октомври.

Според прокурорите мъжът влезнал в гримьорната на стилното ревю предишния петък и крещял: " Искам да се оженя за Ема Уотсън. Позволете ми да приказвам с Ема Уотсън. Позволете ми да се фотографирам с Ема Уотсън ".

Той не е имал позволение да участва на стилното ревю, ядосал се, когато са го помолили да напусне и е отказал да го направи, оповестяват от полицията.

Инцидентът нарушил подготовката на събитието, част от провежданата два пъти годишно Седмица на модата в Ню Йорк, допълниха от прокуратурата.

Не е ясно дали Уотсън, известна с основните си функции във филмите " Хари Потър " и " Красавицата и Звяра ", е участвала на стилното ревю.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР