Мъж, обвинен в нападение с чук на бившия председател на

...
Мъж, обвинен в нападение с чук на бившия председател на
Коментари Харесай

Обвинен в нападение с чук на Пелоси Дейвид Депап разплакано свидетелства за странен заговор

Мъж, упрекнат в нахлуване с чук на някогашния ръководител на Камарата на представителите, брачният партньор на Нанси Пелоси разплакано свидетелства по какъв начин се е излюпил чудноват скрит план за преустановяване на корупцията в Съединени американски щати, откакто беше обхванат от теории на конспирацията.

43-годишният Дейвид ДеПейп пледира почтен по две обвинявания, в това число опит за похищение на федерален чиновник.

Ако бъде приет за отговорен, той е изправен пред пожизнен затвор.

Той сподели на съда, че е употребявал имат леви политически убеждения, преди да прочетат коментар в YouTube за Доналд Тръмп.

Заключителните причини в процеса се чакат в сряда.

Давайки показания за повече от час във вторник, господин Депап сподели, че политическата му промяна е почнала, когато е живял в гараж без тоалетна или душ, играейки видео игри часове наред.

Той сподели, че в хода на търсене на информация за видео игри се е заинтересувал от Gamergate, антифеминистка акция, ориентирана към видни дами в света на игрите и се трансформира в голяма онлайн наклонност, започваща през 2014 година Той стартира да слуша десни подкастери и да гледа политически видеоклипове в YouTube.

„ По това време бях преднамерен против Тръмп, “ сподели господин DePape, „ само че там има сякаш истина. Така че, в случай че има истина там, аз не Не знам, желая да го знам. "

Той сподели, че е дефинирал " популярен проект ", който включва примамване на " цели " в дома на Пелоси.

Надуваем костюм на еднорог

В последна сметка господин DePape сподели, че е желал да се изправи против сина на президента Джо Байдън Хънтър и откакто накара целите си да признаят за корупция, той възнамерява да попита президента да помилва всички, които смяташе за " нарушители ".

„ Просто е по-лесно да им дадем опрощение, с цел да можем да продължим напред като страна “, сподели той, плачейки на трибуната.

Г-н DePape сподели, че е отишъл в дома на Пелоси в ранните часове на 28 октомври предходната година с вярата да приказва с госпожа Пелоси за това, което съгласно него са подправени теории за съветско присъединяване в президентските избори през 2016 година

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР