Мъж, облечен само със зелено яке, застреля трима души и

...
Мъж, облечен само със зелено яке, застреля трима души и
Коментари Харесай

Гол мъж застреля трима души в Тенеси

Мъж, облечен единствено със зелено яке, простреля трима души и рани най-малко още четирима в ранните часове на деня в ресторант в покрайнините на Нашвил, Тенеси.

Полицията в града заяви в изказване, че стрелбата е станала в ресторант за гофрети в Антиохия, южно от Нашвил, в 03:25 ч. локално време.

Полицаи са разказали пред Си Ен Ен, че мъжът е захвърлил якето, преди да избяга пешком.

Полицията търси стрелеца, като предизвестява, че го счита за въоръжен и доста рисков. Един от ранените е в сериозно положение в болница.

" Един от постоянните клиенти на ресторанта се е борил с нападателя, лишил му е пушката, след което той избягал гол и необут. Нападателят е бял мъж с къса коса ", обявиха от локалното ръководство.

Полицията в Нашвил заяви, че подозира за нападението 29-годишния Травис Рейнкинг от Мортън, Илинойс, което е на близо 720 км. северно от Антиохия. Според управляващите нападателят е дошъл с кола, записана на името на Рейнкинг.

Органите на реда допълниха, че стрелецът е забелязан запоследно да отива към Мърфрйсборо Пайк, където има друга денонощна сладкарница.

Местни медии цитират полицията и оповестяват, че нападателят е бил въоръжен с AR-15, като тази автоматизирана пушка се постанова като обичан тип оръжие на всеобщите убийци в Съединени американски щати.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР