Мъж, наречен търговец на едро на домашни любимци каубой“, пренесе

...
Мъж, наречен търговец на едро на домашни любимци каубой“, пренесе
Коментари Харесай

„Каубойски“ продавач на домашни любимци се опитва да пренесе нелегално 102 застрашени хамелеона през летище Хийтроу

Мъж, наименуван „ търговец на едро на домашни любимци каубой “, придвижи незаконно 102 застрашени хамелеона на летище Хийтроу. Малките същества бяха открити в пластмасови кутии, скрити в скрито поделение, когато пратката дойде от Камерун.

48-годишният Марк Британ от Хъл призна за две закононарушения за лъжливо отбягване на възбраната за импорт на призрачни хамелеони през юли и ноември 2020 година Той знаеше, че има потребност от позволение, само че реши да го пренебрегва поради облага. При предходен опит месеци преди този момент Британия се е пробвала да придвижи 48 хамелеона.

Хамелеоните се смятат за заплашен тип и изискват позволение за импорт. Британската пратка от 48 дребни хамелеона беше хваната на летище Хийтроу през юли 2020 година Нямаше разрешителни и хамелеоните бяха открити в кутия с други незабранени типове.

На 10 ноември 2020 година чиновници бяха известени за пакет, приближаващ на летище Хийтроу. Беше за Британ и не изброяваше никакви редки животни, нито имаше разрешителни. Те откриха 102 заст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР