Мъж наръга със стъкло от счупена бутилка съпругата си и

...
Мъж наръга със стъкло от счупена бутилка съпругата си и
Коментари Харесай

Мъж изтрещя, след като спипа в семейното ложе жена си със 17-годишен

Мъж наръга със стъкло от счупена бутилка брачната половинка си и 17-годишен младеж, откакто ги спипа в фамилната спалня малко след среднощ в неделя, написа " Телеграф “. 34-годишният рогоносец се прибрал към 0:10 часа в исперихското село Лъвино и заварил жена му и младежа дружно. Съпругата, която е с 10-години по-възрастна от младежа, без срам го приютила в фамилната спалня. Тя не очаквала мъжът ѝ да се прибере тази нощ, защото от известно време били скарани. Мъжът пък имал съмнения, че погрешната му обичана кръшка с юноша от селото. Нагласил нещата по този начин, че във въпросната вечер да успее да я изненада и да се прибере ненадейно в къщата. Двамата били в много обтегнати връзки поради сприхавия му темперамент, настояват локалните.

Съпрузите имали подписан цивилен брак, само че не го консумирали заради несходство в характерите, обясниха още осведомени. Така 27-годишната жена се захласнала по младежа, а цялото село почнало да шушука. Сварвайки прелюбодейците в фамилното ложе, мъжът безусловно буен. Грабнал стъклена бутилка, която била оставена до леглото, и почнал да удря с нея младия си противник и жена си. От ударите счупил бутилката и почнал да ръга с острите стъкла от нея. Това не му стигнало, а намерил и нож, с който траял да мушка, където му падне.

Вследствие на нанесения побой дамата е с порезна рана в региона на корема и дясната ръка, момчето е с порезна рана на главата. Двамата потърпевши са настанени в МБАЛ - Исперих без заплаха за живота. Насилникът е открит, откакто жена му постъпила в болничното заведение. Мъжът е арестуван за 24 часа, само че не съумял да даде смислени пояснения за дейностите си. След като се усъвършенства положението им, потърпевшите също ще бъдат разпитани. По случая е формирано досъдебно произвеждане, Мотивите се обясняват, обясниха проверяващите.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР