Мъж напуска работата си в рамките на минути след като

...
Мъж напуска работата си в рамките на минути след като
Коментари Харесай

Жена казва на съпруга си, че са спечелили джакпот от лотарията на магистралата - той напуска работата си след минути

Мъж напуща работата си в границите на минути откакто разбра, че той и брачната половинка му са спечелили по £166 666 от лотарията за национални пощенски кодове, с двойката споделя " усеща се като сън ".

Шофьорът на камиона Тони Хедли извади камиона си на твърдо отклоняване, с цел да одобри видеообаждане от 65-годишната си брачна половинка Кристин в четвъртък. Тя разкри, че са спечелили обща сума от повече от 333 000 паунда, откакто са закупили билет всеки от тегленето.

68-годишният дядо на четири деца не губи време да се обади на работодателя си от кабината на камиона си да му кажа, че няма да пристигна на идващия ден. Всъщност той сподели, че въобще няма да се върне, а вместо това ще се пенсионира, откакто е работил в бизнеса 42 години.

Двойката от Нюкасъл ъпон Тайн се надява да употребява парите, с цел да обнови банята си и градина, както и отиване на фамилно бягство в Питлохри, Шотландия, през август. Той сподели на PA: „ Беше просто сюрреалистично, като че ли тежестта беше паднала от раменете ми. К...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР