Мъж, направил неуспешен опит за грабеж, е задържан от полицаи

...
Мъж, направил неуспешен опит за грабеж, е задържан от полицаи
Коментари Харесай

Пазарджиклия заплаши с кухненски нож продавачка в магазин, опита да задигне оборота

Мъж, направил несполучлив опит за обир, е арестуван от служители на реда в Пазарджик. Снощи към 23.00 часа в денонощен магазин в регионалния град влезнал чужд. Той извадил кухненски нож и заплашил продавачката, като изискал от нея да му даде сумата налична в касата, която все още била към 3000 лв..

За наслада в този миг наоколо минал жител, който видял протичащото се в комерсиалния обект и бързо уведомил намиращ се наоколо автопатрул. Полицаите реагирали стремително, пристигнали на мястото и задържали мъжа.

Оказало се, че това е 50-годишен гражданин на регионалния град. Той е арестуван за период от 24 часа в ареста на полицейското ръководство в регионалния град. По случая се води бързо произвеждане.

В същото време двама причинители на обири са открити и арестувани от служителите на реда във Велинград и Пазарджик. Тази нощ от казино намиращо се в курорта била осъществена кражба. От чантата на намиращата се вътре 28-годишна велинградчанка липсвали към 1100 лв..

На мястото пристигнали чиновници на локалното полицейско ръководство, които подхванали следствие. Не след дълго станало ясно, че създател на похищението е 43-годишен от същия град.

Той е арестуван, а по отношение на него се води досъдебно произвеждане.

Вчера незнаен проникнал в параклис „ Свети Анастасий “, който се намира в пазарджишкото село Мало Конаре. Била осъществена кражба на икони и църковна литература. С работата по случая се заели чиновници от бранш „ Криминална полиция “.

При осъществените дейности „ по горещи следи “ органите на реда разбрали, че апашът е 56-годишен малоконарец. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР