Мъж направи нещо недопустимо и законът се стовари върху него.Ефективна

...
Мъж направи нещо недопустимо и законът се стовари върху него.Ефективна
Коментари Харесай

Рецидивист заплаши момиче да го насили и да пребие приятеля му във Варна

Мъж направи нещо неприемливо и законът се стовари върху него.

Ефективна присъда получи рецидивист, блудствал и ограбил млада жена край Варна.

В края на февруари потърпевшата пристигнала в морския град, с цел да се види с приятеля си, който бил студент. С колата на момчето отишли при започване на село Каменар, където паркирали край пътя и се отдали на фамилиарност в автомобила, написа darik.bg.

37-годишният Огнян Х. се прибирал към селото със собствен прочут. Забелязал спряната кола и изпратил спътника си да я огледа. След като схванал, че вътре имало разсъблечени младежи, подсъдимият отишъл при тях. Започнал мощно да им крещи и заплашва, че изнасили момичето и ще пребие момчето.

Успял да опипа момичето, което се дръпнало и отказало да извършва нарежданията му. Тогава Огнян изискал 20 лв. и заплашил, че ще извика още мъже, с цел да я изнасилят и да ги пребият. Момичето изсипало от портмонето си всичките си 15 лв. на монети и ги дало на Огнян, който по-късно си тръгнал.

За осъществения обир Варненският областен съд дефинира на Огнян наказване в размер на 4 години и 6 месеца „ отнемане от независимост, а за блудствените действия  - 2 години затвор. Той ще изтърпи по-тежкото от тях при първичен „ непоколебим “ режим. Огнян има предходна присъда още веднъж за обир.

Присъдата може да се апелира или стачкува пред Апелативен съд – Варна.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР