Мъж нападна съсед, а след това запали жилището си и

...
Мъж нападна съсед, а след това запали жилището си и
Коментари Харесай

Безпрецедентно кървав екшън в Пловдив, всички са в шок от случилото се СНИМКИ

Мъж атакува комшия, а по-късно възпламени жилището си и се опита да постави завършек на живота си. Драмата се е разиграла през днешния ден в пловдивския квартал „ Столипиново “, на ул. „ Ландос “ следобед.

72-годишен гражданин на квартала сенахвърлил с чук против съседа, който живеел на долния етаж и го блъснал няколко пъти по главата. След това избягал и се заключил в жилището си. Там залял покъщината си със запалителна течност и я запалил. С нож нарязал вените си, нанесъл си прорезни рани по шията и гърдите. 

Съседи се обадили на 112 и потърсили помощ. На място пристигнали две коли за спешна помощ, пожарна и полиция. Огнеборците влезнали в жилището и потушили пожара, преди да се разпростре в цялото жилище.

След това двамата мъже били откарани в болница. Нападателят е настанен в токсикология, защото част от дима е проникнала в дробовете му. Другият мъж е в устойчиво положение, няма заплаха за живота му.

Съседи допускат, че нападателят е отключил някакво психологично разстройство. До скоро двамата мъже били в доста положителни връзки. Лансира се и версия за финансов спор, само че събитията ще се изяснят откакто двамата бъдат разпитани, прецизира Trafficnews.

Снимки: Filibililer.com

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР