Мъж нападна, преби, изнасили два пъти и опита да удуши

...
Мъж нападна, преби, изнасили два пъти и опита да удуши
Коментари Харесай

Суингър преби и изнасили брутално жена след отказ да правят секс на парти

Мъж атакува, преби, изнасили два пъти и опита да удуши жена, отказала му секс на празненство за суингъри.  Насилникът от Бристъл обаче отхвърля виновността си, заявявайки, че момичето било последовател на по-грубите игри и всичко сред тях се случило по взаимно единодушие. Според следствието, 38-годишният Сайвъл Морис бил в клуб за суингъри и правил секс с едно момиче, по-късно предложил интимни милувки на друго, само че то отказало. Тогава той я изнасилил в клуба, а по-късно още по-жестоко се гаврил с нея в дома й.

Очевидци настояват, че и нападателят, и жертвата му са били дрогирани. По думите им, момичето било доста изплашено. Следствието открило, че Морис е откарал момичето в дома си и почнал да я души, до момента в който не загуби схващане. Когато се свестила, открила, че лежи гола на леглото, грубо изнасилена.



На идващия ден си направила медицински проучвания, в хода на които е открито, че има доста контузии.

Морис бил разпитан от детективи. Пред тях той споделил, че всички обвинявания по негов адрес са лъжливи и всичко се случвало по взаимно единодушие. „ Тя просто обича грубия секс”, умерено дал отговор насилникът.

Разследването на случая продължава.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР