Мъж нападна жена в жилище с резачка, а после простреля

...
Мъж нападна жена в жилище с резачка, а после простреля
Коментари Харесай

Мъж нападна жена с резачка и простреля двама полицаи в Париж

Мъж атакува жена в жилище с резачка, а след това простреля двама служители на реда в полицейски сектор във френската столица Париж, съобщи Франс Прес.

Ранените чиновници са били откарани в болница в тежко положение, като ситуацията на единия остана сериозно и след лекарската интервенция, посочи Агенция Франс Прес, базирайки се на полицейски източник. Тежко ранен е и нападателят, който е бил уцелен от ответен на своята пукотевица изстрел.

Инцидентът се е разиграл малко преди 22:30 ч. френско време нощес в сектор в 13 регион.

Мъжът е сграбчил оръжието на длъжностно лице и е разкрил огън. Арестуваният нападател е бил доведен в сектора и е лишил оръжието на служител на реда, до момента в който е бил претърсван.

Според източника на Франс прес към момента се прецизира поредността на събитията. Нападателят е бил арестуван и отведен в сектора за хипотетично домашно принуждение, прецизира Ройтерс.

Мъжът, чието име не се загатва, е бил задържан поради демонстрация на " изключителна свирепост ", означи пред представители на медиите началникът на парижката полиция Лоран Нунез.

" Полицията се намеси и го докара тук, само че той е откраднал оръжието от чиновник и съществено е ранил двама служители на реда ", съобщи Нунез.

От парижката прокуратура са споделили за Агенция Франс Прес, че са почнали три следствия против нападателя - за опит за ликвидиране на жена, за опит за ликвидиране на лица с социална власт, както и за умишлена демонстрация на принуждение с оръжие на разположение с социална власт. Последният случай се поема от отдела за вътрешно следствие на полицията, тъй като става въпрос за служебно оръжие на служител на реда, прецизира Франс перес.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР