Мъж намушка до смърт братовчед си влюбен съперник, преди да

...
Мъж намушка до смърт братовчед си влюбен съперник, преди да
Коментари Харесай

Мъж намушка братовчед си до смърт, след което каза на приятелката си „подай ни цигара“, каза съдът

Мъж намушка до гибел братовчед си влюбен противник, преди да помоли приятелката си да му подаде цигара единствено няколко минути по-късно, съдът изслуша.

Лиъм Томас от Кросби в Мърсисайд беше изправен пред съда в Ливърпул в понеделник по обвиняване за убийството на Матю Хортън, който умря на 32 години, откакто беше намушкан три пъти.

Ник Джонсън KC сподели на журито от петима мъже и седем дами по време на откриването на прокуратурата, че господин Хортън е бил оставен " сърдит ", откакто някогашната му партньорка Челси Шоу се е " сдобрила " с Томас след раздялата им, заяви Echo.

На съда беше казано, че господин Хортън се е появил в дома й в Litherland към 23:30 часа на 5 септември предходната година и неведнъж е хвърлял бутилка вода по прозореца й, преди Томас да излезе от вътрешната страна и да го изправи на паркинга с огромен кухненски нож в дясната си ръка.

Твърди се, че двамата мъже са се хванали един за различен, преди господин Хортън да бъде намушкан в гърба, рамото и бедрото - като единият...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР