Мъж намери приятелката си простреляна в колата им в столичния

...
Мъж намери приятелката си простреляна в колата им в столичния
Коментари Харесай

Убиха дъщерята на бивш депутат от БСП

Мъж откри приятелката си простреляна в колата им в столичния кватрал " Младост ", заяви Министерство на вътрешните работи. Уточнява се, че 46-годишната жена е умряла. Двамата са живеели на брачен начала.

В. " 24 часа " заяви, че става дума за ликвидиране, а жертвата е Стоянка Марангозова, щерка на някогашния народен представител от Българска социалистическа партия Кънчо Марангозов, който умря през 2015 година Тя е била простреляна в главата до момента в който е говорела по телефона. Убиецът е хвърлил до тялото й бяла роза. Уточнява се, че сега на стрелбата колата се е движела, а прозорецът е бил спуснат.

Убитата е открита от приятеля й в фамилния автомобил, който се е намирал пред блок 18 в квартал " Младост ". Според информация от Министерство на вътрешните работи, мъжът е подал сигнал на телефон 112 в 20:47 часа .

Вестник " 24 часа " добавя, че Марангозова е била забъркана в пирамида за над 65 милиона лв. . Според обвинителен акт, импортиран в Софийската градска прокуратура, тя е източила сумата от 65 536 705, 98 лева през интервала от януари 2008 година до октомври 2011 година Засега не е ясно на какъв стадий е делото.

В началото на 2011 година Стоянка Марангозова е задържана за пране на пари.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР