Мъж нахлу в COVID отделението в Русе и засипа с

...
Мъж нахлу в COVID отделението в Русе и засипа с
Коментари Харесай

Отново агресия срещу медици: Как мъж успя да нахлуе в COVID отделението в Русе?


Мъж нахлу в Коронавирус отделението в Русе и засипа с обиди и закани дежурните лекари. Това се е случило в миг, в който пациент от отделението е локален към реанимация с доста ниска сатурация.

„ Опитахме се податлив този мъж, само че той беше доста нападателен. Заплашваше ни с ликвидиране. Точно тогава смъквахме пациент към реанимация. Реаниматорът също беше там, стигна се до вербален конфликт и с него “, описа пострадалият доктор Станислав Павлов, който е бил на промяна в този миг.

Той дефинира експанзията като необяснима и прикани хората да демонстрират схващане.

„ Това е тежко заболяване. Голяма част от пациентите, които минават през нашето поделение знаят защо става въпрос. Надявам се обществото също да прояви схващане “, сподели доктор Павлов.

Според Алисе Муртезова рядко се случва да има такива набези в лечебното заведение. „ Много по-често обаче имаме случаи на разделяне на вярващи и невярващи в ковид и във имунизациите “, сподели тя.

По думите ѝ сътрудниците ѝ към момента са обезпокоени, изключително по-младите лекари. Заради случая събота и неделя е основана друга организация на работа.

„ Отделението продължава да се цялостни, цялостно е на 90%. За интензивни грижи имаме свободни единствено две кревати “, сподели Муртезова.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР