Мъж наби служителка от офис на Изипей в пловдивското село

...
Мъж наби служителка от офис на Изипей в пловдивското село
Коментари Харесай

Мъж преби служителка в офис в Ръжево Конаре, отмъкна ѝ 6000 лв.

Мъж наби служителка от офис на Изипей в пловдивското село Ръжево Конаре и отмъкна 6 000 лв..

Ударът обирджията осъществил в понеделник по здрач, минути след края на работното време на офиса, оповестява "Марица ", базирайки се на хора от селото.

Влязъл вътре, декларирал, че ще заплаща сметка. Само след секунда нападнал служителката. Ударил я с корав предмет по главата, след което я изритал с всичка мощ и заповядал да не гъква. Взел наличните пари от оборота денем, към 6 бона, и избягал. Служителката станала и съумяла да натисне паник бутона.

Само две минути по-късно охранители барикадирали офиса, само че от обирджията нямало и диря. Полицаи от близкото районно направили оглед. Разпитали и хора от селото, както и от близкия до офиса на Изипей хранителен магазин. Извършителят се търси.

Според проверяващите обирджията не е локален.

Служителката се е изплашила доста от случилото се.

"Офисът отвори порти преди три месеца. Хората таман привикнаха с него и е доста комфортно. Надявам се след тази преживелица да не затвори. Днес офисът работи, служителката е тук. Тя не е от Ръжево Конаре, само че тук и е работното място ", разяснява кметът Димитър Гинов. По думите му, не става въпрос за локален човек, защото всички в селото се познават. Той се надява напълно скоро причинителят да бъде хванат.

Ако не бъде открит дружно с парите, евентуално загубата ще би трябвало да е за сметка на служителката.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР