Мъж на видима възраст около 50 години реши да наточи

...
Мъж на видима възраст около 50 години реши да наточи
Коментари Харесай

Мъж точи меч на Джумаята, общински гард го наставлява

Мъж на забележима възраст към 50 години реши да наточи меча си на бордюр, който се намира тъкмо до емблематичното площадче на Джумаята и два известни пловдивски ресторанта, а директиви му даваха чиновници на Оперативна програма „ Общинска защита “. За това алармира четец на „ Марица “, който изпрати фотоси на публицистичната ни поща. Ето какво написа той:

„ Абсурдите в този град просто нямат край. Това което видях ме остави покъртен. Случката е от неделя. Тогава, към 23:30 часа водих персонален диалог с правилни приятели – бяхме седнали на една от пейките в градинката до Джумаята. Изведнъж чухме застрашителен тон на стържене на метал. Обърнахме се и какво да забележим зад храстите – този възрастен господин държеше в ръцете си близо 50-сантиметрово острие и настойчиво го търкаше в един от бордюрите – опитваше се да го наточи.

Усилията му очевидно не се увенчаха с триумф, тъй като цялата процедура продължи над 15 минути. Помислих си да му направя забележка, защото най-малкото не е редно да държиш сходно оръжие отвън ножницата на обществено място. Реших да си го спестя, да не вземе да ме наръга.

Малко по-късно към него се приближиха представители на Оперативна програма „ Общинска защита “, които очевидно го познаваха, тъй като вместо да го глобяват или предупредят му обявиха, че „ по този начин няма да стане “. Последва къс диалог сред гардовете и мъжа, а ние взехме решение, че е по-добре да си тръгваме “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР