Мъж на видима възраст около 40 години е намерен прострелян

...
Мъж на видима възраст около 40 години е намерен прострелян
Коментари Харесай

Мъж е застрелян на стадион Георги Аспарухов в София

Мъж на забележима възраст към 40 години е открит прострелян на стадион " Герена ", оповестиха публично от Министерство на вътрешните работи.

Сигналът в полицията е подаден към 8 часа сутринта. Тялото е било намерено в бранш А на стадиона . Убитият е имал в себе си документи и мобилен телефон.

По информация на националното радио жертвата е 44-годишният Георги Христов. Той е престъпно проявен с десетки регистрации за разнообразни закононарушения, измежду които грабежи и обири. Има и присъди, оповестяват източници от полицията. Близките му са известени за гибелта му.

Около натрупа, който е открит от деца, които са упражнявали художествена гимнастика, не е намерено оръжие и все още главната версия, по която работят проверяващите, е ликвидиране.

 Снимка: Bulphoto

Все още не е ясно по какъв начин мъжът е влезнал на стадиона, нито какво тъкмо се е случило. Свидетели описват, че са чули няколко изстрела. Известно е, че убитият е живеел в региона на стадиона.

Районът е отцепен. На място е цялото управление на Столична дирекция на вътрешните работи. Води се следствие.

По непотвърдена информация мъжът е бил прострелян в лицето. Бил е с качулка, а върху лицето му е била сложена чанта, заяви Darik News.

Малко след покушението в региона е открит опожарен автомобил, за който се допуска, че е употребен от хора, които по някакъв метод са свързани с убийството.

 Снимка: bTV Media Group
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР