Мъж на възраст около 60 години е бил забелязан тази

...
Мъж на възраст около 60 години е бил забелязан тази
Коментари Харесай

Сигнал до „Петел”: Линейка дойде за този мъж във Варна, но…

Мъж на възраст към 60 години е бил видян довечера да лежи в региона на Шишковата градина във Варн а, написа ни четец на „ Петел ”, който е станал свидетел. По думите му малко след среднощ чиновници на Общинска полиция са се отзовали на сигнала, като на място са открили, че мъжът е в нетрезво положение.



Според нашият четец Слави Михайлов, служителите на реда са се пробвали да окажат помощ на индивида, купили му вода от близкия магазин и го сложили на скамейка, като в това време са повикали екип на Спешна помощ.



„ Останах покъртен ”, че доктора от колата за спешна помощ не пожела да прегледа мъжа с претекста, че буйствал ”, това ни написа Слави Михайлов. „ При състояние, че е в нетрезво положение и пада и може да се удари неприятно и най-много да измръзне, всичко това не се взе поради от незабавния екип ”, написа ни още нашият четец. По думите му служителите на реда останали с вързани ръце, защото в това положение мъжът не можело да бъде признат даже в приюта за краткотрайно настаняване на бездомни хора.



„ Силно усещане ми направи, че чиновниците на Министерство на вътрешните работи се отнесоха с схващане и напълно човешки с мъжа и в действителност желаеха да оказват помощ. Силно се надявам екипите на Спешна помощ, които на първо място са положили Хипократова клетва, да подхождат по човешки и да не чакат да се случи най – неприятното с индивида и едвам тогава да се раздвижат. На фона на отрицателното отношение към служителите на реда дръзвам да настоявам, че тази обстановка ми даде опция да видя, че въпреки всичко има доста свестни чиновници на полицията, които в действителност се пробват да са от изгода за хората.



Поздравявам двамата служители на реда, които не подминаха по този начин индивида и макар неуспеха да го приберат на топло поставиха оптимални старания за това. Тези деяние ми дават убеденост, че мога умерено да имам вяра на органите на реда. За почит е методът по който се отнесоха с въпросният човек.



А за лекарите от незабавното единствено мога да кажа, на първо място подхождайте и като хора, тъй като един ден може на мястото на този човек да попадне и ваш непосредствен.



Благодаря за човечността проявена от служителите на реда и се надявам мощно да са по постоянно положителните образци ”, приключва нашият четец.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР