Мъж на възраст между 40 и 50 години е превърнал

...
Мъж на възраст между 40 и 50 години е превърнал
Коментари Харесай

Мъж превърна в спалня тротоара срещу Централна гара

Мъж на възраст сред 40 и 50 години е трансформирал в спалня тротоара до общинския паркинг против Централна гара. Нощува на улицата, описаха през вчерашния ден търговците, които работят наоколо. Знаят го като Реджеп от Кърджали, а някой твърди, че неотдавна е излязъл от пандиза.

Бездомникът беше се изтегнал през вчерашния ден преди обяд върху плочките, а вместо възглавница си е поставил чанта. С вкус си похапна сандвич със колбас, а по-късно, в легнало състояние, си възпламени цигара. На репортерския въпрос по какъв начин се споделя и за какво лежи на земята, отвърна несвързано, че желае да си почива на сянка. Обърна се и отново си задряма. Около " дома " на скитника се носеше аромат на тоалетна.

Зам.-кметът по обществена политика Георги Титюков незабавно изпрати чиновници на инспекция по сигнал на " Марица ". " Предложиха му да бъде краткотрайно настанен в приюта, само че той отхвърли. Насила не можем да го принудим да употребява услугите ни. Обеща, че до два дни " ще пътува на юг ", изясни след инспекцията Титюков. Търговци допълват, че са идвали и от полицията, само че откакто са видели, че бездомникът не нарушава публичния ред, са го оставили на мира.

В общинския подслон за бездомни през лятото има места, с цел да подслонят клетниците, останали без покрив. На ул. " Мортагон " се строи второ защитеножилище за 17 души. Там ще настаняват и цели фамилии, които по някаква рискова причина са останали без дом. Сградата е подготвена и следва да я въведем в употреба, сподели Георги Титюков.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР