Мъж на средна възраст запали колата си - червено Рено

...
Мъж на средна възраст запали колата си - червено Рено
Коментари Харесай

Мъж запали колата си пред общината във Враца

Мъж на междинна възраст възпламени колата си - алено Рено - пред Община в центъра на града. Преди това той е залял и себе си с бензин, управляващите го арестуваха. За това оповестява.
Инцидентът е станал малко след 11:40 часа. В непосредственост до мястото има и учебно заведение.
В обществените мрежи бяха публикувани фрагменти на очевидци на случката и ареста от RM Channel.

Деца от петите класове на Средно учебно заведение „ Козма Тричков “, които са единствените, които сега се образоват присъствено в постройката, описват, че мъжът полял седалките и палнал колата, след което седнал на една от пейките, с цел да се любува на кладата.
Други очевидци споделят, че когато служителите на реда от близкото районно отишли на място подпалвачът станал и почнал да танцува. Те го проснали на земята, с цел да му сложат белезници, а подпалвачът викал, че не може да диша.
При ареста един от служителите на реда също е залят със запалителна течност, оповестява шефът на полицията старши комисар Янко Янколов.
В момента се организира разпит на задържания мъж.
„ Колегите го разпитват. Не е ясно какви са претекстовете му. Ще разберем. Засега е арестуван, а повече ще научите по каналния ред от пресцентъра ни “, сподели още Янколов.
Не е ясно и по какъв начин създателят на кладата е стигнал до площада пред общината, откакто достъпът до пешеходната зона е стеснен, акцентират от медията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР