Мъж на име Майкъл Хънт е бил арестуван по обвинение

...
Мъж на име Майкъл Хънт е бил арестуван по обвинение
Коментари Харесай

Див екшън преди концерт на Лана Дел Рей! Певицата на косъм от отвличане, сгащиха опасен бандит

Мъж на име Майкъл Хънт е бил задържан по обвиняване за гонене и желание за въоръжено похищение на английската певица Лана Дел Рей. Това се е случило преди концерт на 2 февруари в Amway Center, Орландо, написа E! News.
Новината заяви през уикенда полицията на Орландо в профила си в Twitter с думите: „ Арестуван: Майкъл Хънт, за гонене и опит за въоръжено похищение. След сигнал служителите на реда от Орландо съумяха да заловят нарушителя преди да приближи Лана Дел Рей в Amway Center “.

Малко по-късно полицейското ръководство пусна публично прессъобщение с детайлности, в което се разкрива, че въпросното лице възнамерявало да отвлече звездата в нощта на присъединяване ѝ. По време на ареста са открити билети за концерта на певицата, както и нож.

Самата певица не е коментирала случилото се досега, а концертът ѝ в Орландо мина без проблеми. Лана благодари на почитателите в Twitter като написа: „ Орландо! Форт Лодърдейл! Маями! Благодаря ви, че дойдохте и направихте това шоу доста крепко. Поддържайте силата си на високо равнище. Чувстваме се щастливи след няколко дни, изпълнени с невероятни шоу стратегии “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР