Мъж на годината. Това е Джанлуиджи Буфон според „Гадзета дело

...
Мъж на годината. Това е Джанлуиджи Буфон според „Гадзета дело
Коментари Харесай

Буфон: Не изключвам да играя на Евро 2020

Мъж на годината. Това е Джанлуиджи Буфон съгласно „ Гадзета дело Спорт”, откакто авторитетният италиански състезателен вестник връчи този приз на легендата на Ювентус и „ скуадра адзура”. След церемонията огромният вратар приказва с екип на изданието за вероятностите пред „ Старата госпожа” и себе си, започвайки с идните осминафинални конфликти с Тотнъм в Шампионската лига: „ Съперник, за който би трябвало да имаме едно мислено. Ще подходим доста съществено.”

ЦЕЛИТЕ ПРЕД ЮВЕ

„ Требъл? Докато дишаме, се надяваме. Когато имаш шанса да се бориш на няколко фронта, няма потребност да избираш една цел: тим като Ювентус би трябвало да се цели постоянно в максимума, пък каквото има да става, ще става. Миналия сезон всичко вървеше чудесно и тъпо единствено за последното ходило, това в Кардиф…”

ОТТЕГЛЯНЕТО

„ Дали най-после на сезона ще окача обувките на пирона? Ще играя, до момента в който съм необходим и полезен… дано отговоря по този начин. След отпадането ни от Швеция за международните финали бях засипан с голяма любов от всички страни. Хората схванаха, че в течение на цялата ми кариера в никакъв случай не съм нахлузвал маски, и го оцениха по достолепие. Дали ще съм разполагаем за Евро 2020? Живея ден за ден, тъй че нищо не изключвам…”

ДИБАЛА

„ Пауло Дибала се нуждае от упътвания, не от рецензии. Познавам чудесно Павел Недвед, който от постигнатите в кариерата си висоти е в позицията да изрича мнения. Като гений и вероятност, Пауло е №1 в днешния състав на Юве. Колкото повече възприема положителните препоръки, толкоз по-големи шансове ще има да направи изумителна кариера.”

„ ЗЛАТНАТА ТОПКА”

„ Щастлив съм от 4-тото място след играчи като Кристиано Роналдо, Лионел Меси и Неймар, само че все пък съм бил и 2-ри.”

ДОНАРУМА

„ В нужния миг му дадох своя съвет, само че нищо няма да разглася обществено. Сега не трябва да мисли за нищо друго, с изключение на за протичащото се на терена. Трябва да остане концентриран и да пази добре като до момента.”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР