Мъж на 64 години почина след тежък пътен инцидент в

...
Мъж на 64 години почина след тежък пътен инцидент в
Коментари Харесай

Шофьор загина след удар в дърво на пътя Добрич-Варна

Мъж на 64 години умря след тежък пътен случай в сряда сутринта по пътя Варна-Добрич, след разклона за село Крумово. Колата се е движела в посока към Добрич, съобщиха очевидци. Мъжът е български жител, управлявал е „ Форд Фокус “ с турска регистрация.

Той губи надзор над автомобила и се удря в дърво, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи. Вследствие на злополуката, водачът е получил фрактура и перфорация на белия дроб. Отведен е в болничното заведение, където след няколко часа е умрял. С него е имало пътничка, която е освободена за домашно лекуване. Тя също има фрактура, само че на дланта, както и леки травми.

13-годишно момиче и водач пострадоха при други произшествия в Добричко.  Автомобил лишил преимуществото на 13-годишен пешеходец и го блъсна, оповестиха от Областната дирекция на МВР-Добрич.

На 9 ноември, към 06:50 часа е получено известие за зародило пътнотранспортно произшествие по ул. „ Оп. Д. Ковачев “ в град Добрич. Установено е, че лек автомобил „ Ситроен “, ръководен от 30-годишен мъж, лишава преимуществото на пешеходец и го блъска. Вследствие на случая е потърпевшо 13-годишно момиче, което е с фрактура на гален. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР