Мъж на 63 години загина при пътен инцидент, съобщиха от

...
Мъж на 63 години загина при пътен инцидент, съобщиха от
Коментари Харесай

Агробосът Айдер Шукриев загина при катастрофа край Генерал Тошево

Мъж на 63 години почина при пътен случай, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Добрич.

На 29 януари към 22,05 ч.е получено известие за зародило пътнотранспорно произшествие по пътя сред селата Лозница и Росица, община Генерал Тошево. На място е открито, че 29-годишен мъж заради придвижване с несъобразена скорост е изгубил надзор над управлявания от него лек автомобил „ Сузуки” и се е блъснал с предната дясна част в крайпътно дърво. При случая на място е умрял возещият се на предната дясна седалка мъж, който е на 63-години. Водачът на колата е настанен в болничното заведение в Добрич с черепно-мозъчна контузия, само че без заплаха за живота. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Според информация на " Про Нюз Добрич " починалият при злополуката е един от сполучливите агробизнесмени в община Генерал Тошево Айдер Шукриев. Зад кормилото е седял неговият шурей Шенер. Според локални поданици младият мъж отишъл да прибере Айдер, който денем бил на лов в региона. Местните допускат, че зетят, който е от Кърджали, не е познавал региона и по някаква причина колата е поднесла и излязла от пътя.

Айдер Шукриев и двамата му братята Айдън и Аднан имат компания, която стопанисва 8000 дка земя в генералтошевското село Къпиново.

Снимката е илюстративна
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР