Мъж на 59 години в инвалидна количка е блъснат в

...
Мъж на 59 години в инвалидна количка е блъснат в
Коментари Харесай

Блъснаха мъж в инвалидна количка и деца с тротинетка в Асеновград

Мъж на 59 години в инвалидна количка е блъснат в Асеновград, оповестиха от полицията. Той се намирал с помощното си транспортно средство на пътното платно на ул. „ Съединение “, когато откъм гърба го блъснал лек автомобил „ Хонда “ с 40-годишен водач. Пострадалият е настанен в пловдивска болница с заплаха за живота.

При друго пътно произшествие са потърпевши деца също в Асеновград. Малчуганите - на 7 и 8 години, навлезли ненадейно с тротинетка в зоната на кръстовището сред улиците „ Отон Иванов “ и „ Черни връх “ и били блъснати от лек автомобил „ БМВ “, ръководен от 19-годишната лидерка. След оказана първа помощ децата са освободени за домашно лекуване без съществени пострадвания. Спрямо младата шофьорка е взето административно отношение, за това, че не е показала нужното внимание към уязвими участници в придвижването.

Жена е в тежко положение, а две деца са леко потърпевши след злополука сред селата Войводиново и Желязно. Лек автомобил „ Хюндай “ с 59-годишен лидер навлязъл в лентата за насрещно придвижване и се блъснал в „ Ауди “, ръководено от 33-годишна жена. От втората кола с тежки пострадвания в болница е превозена 61-годишна пътничка, а две 7-годишни деца са прегледани и освободени за домашно лекуване.

Алкохолните и наркотични проби на водачите във всички произшествия са негативни.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР