Мъж на 58 години е загинал при катастрофата в Монтанско,

...
Мъж на 58 години е загинал при катастрофата в Монтанско,
Коментари Харесай

След неуспешен опит за изпреварване: При челен удар загинал мъжът в катастрофата в Смирненски

Мъж на 58 години е умрял при злополуката в Монтанско, научи организация BulNews.
Припомняме, че пътният случай стана малко след 8 часа тази заран, в брусарското село Смирненски, а за него писа още веднъж първо BulNews.



Мъжът седял зад кормилото на " Ауди " с монтанска регистрация, когато тръгнал да изпреварва друга кола. Тогава обаче решил, че няма да успее заради идващия против него „ Опел “ с румънска регистрация и опитал да се прибере зад возилото, което тръгнал да задминава, само че не съумял. Последвал свиреп преден удар сред двата автомобил.
Вследствие на жестокия конфликт водачът на българската кола загинал място, а пътуващата с него жена е ранена и настанена в болница. За благополучие от другия автомобил няма потърпевши, а единствено нанесени материални вреди.
Заради злополуката северният път Монтана-Видин, който минава през село Смирненски, е бил затворен за към 4 часа. На мястото са направени експертизи и са разпитани очевидци.
По случая е формирано досъдебно произвеждане. 
Двадесет тежки произшествия са станали в страната през миналото денонощие, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. При случаите са ранени 29 души.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР