Мъж на 52 години се бори за живота си след

...
Мъж на 52 години се бори за живота си след
Коментари Харесай

Мъж е прострелян в съня си в старозагорско село. С опасност за живота е

Мъж на 52 години се бори за живота си откакто е прострелян тази нощ в дома си в старозагорското село Малка Верея.

Инцидентът е станал малко след 2:30 часа на 20 октомври, до момента в който мъжът е спял. Това заяви на брифинг окръжният прокурор на Стара Загора Дичо Атанасов.

„ Неизвестен причинител е проникнал и е създал изстрел, евентуално с ловно оръжие.

Тъй като потърпевшият е с голям брой проникващи рани от сачми в тялото “, обясни Атанасов. От думите му стана известно, че потърпевшият е настанен в УМБАЛ „ Проф. доктор Стоян Киркович “ и за живота му има заплаха.
„ Извършват се незабавни реанимационни мероприятия, следва да му направена тежка хирургична интервенция “, добави Атанасов.
Предприети са незабавни процесуално-следствени дейности и оперативно-издирвателни действия за определяне на възможния причинител на действието. От думите на окръжния прокурор стана известно, че не могат да бъдат дадени повече детайлности за случая.

„ Работи се по избран кръг лица по няколко версии за авторството на това тежко престъпно закононарушение “, сподели още Дичо Атанасов.

„ Надяваме се в границите на днешния ден да бъде открит възможния причинител на закононарушението и по отношение на него да бъдат подхванати съответните процесуално-следствени дейности и той да бъде притеглен към наказателна отговорност “, уточни окръжният прокурор.

Според него все още няма данни казусът да е съпроводен с обир и той допусна, че има персонален претекст за осъществяване на закононарушението.

Сигнал за случая е подаден от близки на потърпевшия, който е съумял да им се обади по телефона. Няма данни за навлизане с щурм.

„ Това за следващ път демонстрира, че в страната се покачва престъпната и битовата престъпност. Именно обект на такива похищения са самотноживеещи хора.
Престъпността нараства, това се вижда.
Правим всичко, което е в компетентността на прокуратурата, с цел да можем да противодействаме в границите на закона на тези тежки престъпни закононарушения “, уточни още Дичо Атанасов.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР