Мъж на 46 години с инициали Г.С., който според публикация

...
Мъж на 46 години с инициали Г.С., който според публикация
Коментари Харесай

Полицията задържа мъж в Дупница заради марихуана

Мъж на 46 години с букви Г.С., който съгласно обява в локален вестник, е теоретичен служащ, доцент към Българска академия на науките, е бил арестуван при акция на полицията в Дупница.

От Районната прокуратура споделиха, че има няколко случая за разкрита марихуана в Дупнишко след извършена полицейска интервенция в региона, само че не потвърдиха за арестуваното лице, че е теоретичен служащ, съобщи БНР.

Мъжът се движел с лек автомобил " Тойота " по улиците на Дупница с още двама малолетни момчета, у тях са открити две пакетчета марихуана. Задържан е и мъжът.

Освен на автомобила, е осъществен обиск и в къща в село Шатрово, община Бобов дол, която мъжът наследил от родителите си и постоянно я посещавал. Там криминалистите разкрили към 300 г марихуана, противозаконен револвер и 135 патрона друг диаметър.

Г. С. и братята младежи, които са 17-годишни, са арестувани за 24 часа. Близнаците се познавали с него от село Шатрово, откъдето са родителите им, само че фамилията живее в Дупница.

По случая е формирано досъдебно произвеждане за владеене на наркотични субстанции и на противозаконни револвер и муниции.

От прокуратурата в Кюстендил отхвърлиха повече детайлности.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР