Мъж на 45 години спи на дюшек, окован с вериги

...
Мъж на 45 години спи на дюшек, окован с вериги
Коментари Харесай

Ужас в Момчилград: Майка държи сина си окован във вериги с години, намеси се полиция

Мъж на 45 години спи на дюшек, окован с вериги от майка си. „ Затворът “ се намира в апартамент в блок в Момчилград. „ Присъдата “ на Джунейт е поради наркозависимост, написа 24rodopi.com, базирайки се на Хасан Тахиров.

Най-известният производител на шафран в страната познава Джунейт още от младежките му години. Момчето е работило при него в Швеция.

„ Имаше проблем с дрогата. В Момчилград пък майка му Хълмие реши да се оправи сама с казуса. В продължение на години той бе окован с вериги в жилището. След това татко му го прибра назад в Швеция, където се лекуваше. Преди известно време го бях видял, даже той ме позна на улицата в Момчилград. Каза, че е добре, има другари, само че леко куцаше.

Това лято срещнах сестра му, която се бе върнала от Швеция. Разпитах за Джунейт и тя ми сподели, че още веднъж е вързан от майка им. Отидох в жилището и видях ужасна панорама. Той е с вериги, тя го тъпче с някакви хапчета. Жената е доста нападателна “, описа за Хасан Тахиров.

Той добави, че обществените знаят за казуса. Мъжът пък получава от години шведска пенсия.

Днес в жилището на 45-годишния мъж влезе полиция. На място има и екип на Спешна помощ.

„ Майката е излязла рано сутринта. Оставила е ключовете за жилището на съседи “, показа за 24rodopi.com живущи в блока.

По случая е разпоредена инспекция на Районното полицейско ръководство в града, в която ще вземат участие и обществени чиновници за изясняване на случая, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР