Мъж на 45 години е задържан и срещу него е

...
Мъж на 45 години е задържан и срещу него е
Коментари Харесай

Мъж предложи на полицаи 50 лева подкуп в Силистра

Мъж на 45 години е арестуван и против него е формирано бързо произвеждане, откакто предложил рушвет на полицейски чиновник, оповестяват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Силистра.

Вчера мъжът бил свикан в РУ-Дулово, с цел да даде сведения по отношение на постъпила против него тъжба. В хода на беседата той извадил банкнота от 50 лева и я сложил под материалите по преписката, изразявайки гласно упованията си жалбата да бъде позволена в негова изгода.

 
Полицейският чиновник неотложно уведомил управлението за случая, известена била и Окръжната прокуратура. Дежурна оперативна група направила оглед и иззела банкнотата по надлежния ред.

Мъжът, предложил рушвет на длъжностно лице, е арестуван за период до 24 часа. По случая е стартирано бързо произвеждане.

Предстои в съда да бъде импортиран обвинителен акт. Наказанието, което законът планува за такова действие, е „ отнемане от независимост “ за период до 10 години и санкция до 15 000 лв., оповестиха от Окръжната прокуратура в Силистра.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР