Мъж на 39 години е бил намерен в безпомощно състояние

...
Мъж на 39 години е бил намерен в безпомощно състояние
Коментари Харесай

Мъж е е намерен в безпомощно състояние, със счупена челюст, след сбиване в Стара Загора

Мъж на 39 години е бил открит в безпомощно положение в Стара Загора. Това оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в града, съобщи Българска телеграфна агенция.

Сигнал за случая е получен към 23:00 ч. на незабавния телефон 112 във вторник вечерта. При посещаване на място от полицейски екип е открито, че потърпевшият е с множествени пострадвания. Откаран е в болнично заведение, където е открито, че има строшаване на челюстта. 

Малко по-късно същата нощ, в парк в регионалния град, е открит да лежи различен 39-годишен мъж, който бил с голям брой зацапвания от кръв по облеклата. В здравно заведение е открито, че няма пострадвания по тялото му. Установено е, че по-рано мъжете са били в обща компания и сред тях е зародил спор. 

Предполагаемият причинител на пострадванията на потърпевшия е арестуван за период до 24 часа. Образувано е досъдебно произвеждане по чл.129, ал.2 от Наказателния кодекс. Ако бъде потвърдена виновност, причинителят може да получи затвор до шест години.

Това е следващ случай на принуждение в последните няколко месеца в Старозагорско. В края на предходната седмица трима мъже и една жена пострадаха при сборичкване в квартал в Мъглиж. На 15 август станаха две всеобщи сбивания. При първото имаше заплаха за живота на мъж след пострадване по време на спор в община Братя Даскалови. Часове по-късно имаше сборичкване и в казанлъшкия квартал „ Кармен “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР