Мъж на 38-годишна възраст от исперихското село Лъвино е убил

...
Мъж на 38-годишна възраст от исперихското село Лъвино е убил
Коментари Харесай

Мъж от Лъвино уби съселянин със законна пушка

Мъж на 38-годишна възраст от исперихското село Лъвино е умъртвил с въздушна пушка собствен съселянин. Деянието е осъществено към 23.00 часа нощес. Убиецът е арестуван, обвиняването против него е за съзнателно ликвидиране, оповестиха на конференция шефът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Разград старши комисар Константин Костов и окръжният прокурор Тихомир Тодоров.
Пострадалият 48-годишен мъж, дружно със 17-годишен собствен прочут след приложимост на алкохол са отишли в къщата на причинителя, където той живеел със сестра си и майка си. Двамата желали да беседват със сестрата, само че излязъл обвиненият, който също бил използвал алкохол и с въздушна пушка прострелял в региона на шията жертвата.
В резултат на кръвозагубата потърпевшият е умрял на към 50 метра от парцела на обвинения, изясни окръжният прокурор. Той акцентира, че в къщата на обвинения е имало инсталирана камера на фасадата на къщата, записите са конфискувани от органите на реда и сега се обработват файловете.
Извършителят на закононарушението не е осъждан и не е престъпно проявен, разясни старши комисар Костов. Пострадалият е осъждан на територията на Търговище за дребни обири.
Огнестрелото оръжие на закононарушението е записано по надлежния ред в полицията в Исперих. В момента е конфискувано по досъдебното произвеждане.
Окръжната прокуратура в Разград да внесе искане в съда за взимане мярка за неотклонение "Задържане под стража " на 38-годишния мъж.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР