Мъж на 36 г. се спречка с двама братя роми

...
Мъж на 36 г. се спречка с двама братя роми
Коментари Харесай

Страховити подробности за "Монах Велико", пробол смъртоносно ром в Шумен

Мъж на 36 година се спречка с двама братя роми в Шумен, които седяли на скамейка в кв.”Гривица” и след пердах и замеряне с тухли намушка смъртоносно единия от тях. Жертвата Митко А. (28 г.) издъхнала в шуменската болница в събота. Нападателят от град Поморие е арестуван за 24 часа. В ареста е и братът на убития на Наско (32 г.).

Извършител на убийството Ваклин Лефтеров се подвизава из обществените мрежи като “Монах Велико”. Отскоро той обикалял из Шумен с нож и празен кобур. След кръвопролитието братът на убития ром обяснил, че с нищо не са провокирали нападението. Ваклин им бил споделил, че е пристигнал от “Арабия да пали джамии и да убива цигани”, написа " Труд ".

Наско признал, че го е блъснал с тухла по гърба и главата, с цел да брани брат си. След ареста Ваклин също се нуждаел от помощ, тъй като имал рани, изгубил бил кръв и примрял. По време на разпит той се клел, че не е вземал опиати от два месеца. Представял се за роднина на полицейски началник от ОДМВР- Бургас, цитирал и имена на шуменски служители на реда.

По непотвърдени данни странникът е бил спиран и проверяван от служители на реда за документи в деня на убийството.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР