Мъж на 34 години ще търпи наказание от 9 години

...
Мъж на 34 години ще търпи наказание от 9 години
Коментари Харесай

9 години затвор за мъж, блудствал с две малолетни момичета

Мъж на 34 години ще търпи наказване от 9 години отнемане от независимост при първичен непоколебим режим за блудствени дейности с две малолетни деца в Казанлък. Това оповестяват от пресцентъра на Окръжния съд в Стара Загора.

Присъдата е постановена по отношение на обвинения Т.В. от правосъден състав на Окръжния съд, състоящ се от един арбитър и двама правосъдни заседатели. Подсъдимият е приет за отговорен в това, че на 3 септември тази година в Казанлък е направил дейности за да възбуди и удовлетвори полово предпочитание без съвкупление във връзка с две малолетни лица, ненавършили 14-годишна възраст.  

Наказателното произвеждане е минало по реда на съкратеното правосъдно разследване, като в началото наложеното наказване отнемане от независимост в размер на 13 и 6 месеца е понижено с 1/3.

Съдът е приложил процедурата, откакто подсъдимият е признал напълно изложените в обвинителния акт обстоятелства и условия. Присъдата предстои на протестиране и обжалване в 15-дневен период пред Апелативния съд в Пловдив.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР