Мъж на 32 години беше арестуван във Въликобритания връзка сняколко

...
Мъж на 32 години беше арестуван във Въликобритания връзка сняколко
Коментари Харесай

Арестуваха мъж, пуснал в „Макдоналдс“ гризачи, боядисани в палестинското знаме (видео0

Мъж на 32 години беше задържан във Въликобритания връзка сняколко случая на стартиране на живи гризачи в заведения за хранене от веригата " Макдоналдс " в Бирмингам, оповестяват международните организации.

Полицията заяви, че желае да разпита втори мъж, на име Билал Хюсеин, на 30 година, по отношение на случаите, които наподобява са митинги, свързани с спора в Газа.

Във видеоклип, оповестен в обществените медии в понеделник, се вижда по какъв начин клиенти на ресторант " Макдоналдс " подскачат под паника, до момента в който мишки, боядисани в цветовете на палестинското знаме, бягат към тях. На видеозаписа в обществените мрежи отпреди дни се вижда по какъв начин мъж с завит палестински байрак към главата си влиза в " Макдоналдс " в Бирмингам с кутия сгризачи, някои от които боядисани в зелено и алено, а по-късно оставя животните на пода пред уплашените клиенти. След това той извиква " Майната му на Израел ".

Според известията пропалестински деятели са призовали за митинги против " Макдоналдс ", откакто ресторант в Израел е дарил храна на израелски бойци и чиновници по сигурността.

Полицията съобщи, че случаите се преглеждат като нарушавания на публичния ред.

Антисемитските прояви във Англия се усилиха след бомбардировките на Израел против Газа, последвани от сухопътна атака, в отговор на офанзивата на палестинската формация " Хамас " на 7 октомври. Съобщава се за принуждение, вербална експанзия и набези против имущество, както в Обединеното кралство, по този начин и по целия свят.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР