Мъж на 30 години от централния румънски окръг Харгита е

...
Мъж на 30 години от централния румънски окръг Харгита е
Коментари Харесай

Млад мъж почина, след като беше нападнат от мечка в Румъния

Мъж на 30 години от централния румънски окръг Харгита е умрял, откакто бил атакуван и ранен тежко от мечка в гората, оповестява Медиафакс и Българска телеграфна агенция.

``
реклама

Мъжът отишъл в гората дружно с двама свои съседи, с цел да съберат почва. Той навлязъл в гората и откакто дълго време не се появил, съседите отишли да го търсят. Намерили го паднал на земята и с кървяща рана в зоната на гръдния панер. Мъжете незабавно извикали кола за спешна помощ, само че раненият умрял по време на превоза към болничното заведение.

Председателят на Окръжния съвет на Харгита Борбой Чаба съобщи, че мечката, която нападнала младежа, е била избрана за заличаване, само че министеството на околната среда е отказало.

" Недопустимо е, че се случи нахлуване и, за жалост, след няколко часа жертвата умря в колата за спешна помощ. Беше поискано предходната година тази мечка да бъде унищожена, само че министеството на околната среда отхвърли. Питам се чия е отговорността за тази обстановка. Не е добре, че в Букурещ не се вижда какво се случва в окръг Харгита, не е добре, че животът на хората е в заплаха! И това, от което се бояхме в последните години, за злощастие, през днешния ден се случи ", посочи Борбой Чаба.

Младият мъж е татко на две деца, които остават на грижите на бабата и дядото, защото майка им от години работи в чужбина, отбелязва организацията.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР