Мъж на 30 години е признат за виновен за опит

...
Мъж на 30 години е признат за виновен за опит
Коментари Харесай

Условна присъда за мъж , заплашил майка си с убийство


Мъж на 30 години е приет за отговорен за опит за обир и отправяне на закана за ликвидиране на неговата майка, оповестиха от пресслужбата на Варненския областен съд. 

Подсъдимият не живеел дружно с майка си и бил във влошени връзки с нея, прецизират от съда. Двамата се срещнали инцидентно на жп гарата във Варна, при което той ѝ поискал пари за нови документи и за връщане на заем. Когато получил отвод, подсъдимият с нож в ръка опитал със мощ да издърпа дамската чанта от ръката ѝ, с наличните в нея движимости и парични средства на обща стойност за към 450 лв., само че дамата реагирала бързо и съумяла да я задържи. След несполучливия опит да вземе дамската чанта, подсъдимият отправил словесна закана към нея за ликвидиране. Заканата изплашила дамата и тя го напръскала със спрей за самоотбрана, а по-късно подала сигнал на тел.112. 

Мъжът страда от взаимозависимост от психоактивни субстанции и е неосъждан.  За всяко действията подсъдимият получи обособени санкции, като съдът наложи той да изтърпи най-тежкото от тях - една година и два месеца " отнемане от независимост ", отсрочено с три години изпитателен период.

Присъдата може да бъде обжалвана в 15-дневен период.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР