Мъж на 29 години бе задържан, след като в сградата

...
Мъж на 29 години бе задържан, след като в сградата
Коментари Харесай

Екшън в районно в Сливенско - пиян заплашва и "уволнява" полицаи, за да защити другар по чашка

Мъж на 29 години бе арестуван, откакто в постройката на РУ-Нова Загора е отправял обиди и закани към полицейските чиновници.

Екшънът се разиграл на 2 април, към 20:00 часа. 29-годишният Р.П. в очевидно нетрезво положение с държанието си жестоко е нарушил публичния ред. Отправял е закани и закани за разпра към полицейските чиновници, задържали по-рано негов другар,  оповестяват от ОДМВР-Сливен. Започнал и да ги " уволнява ". Поведението му е било жестоко и заплашително и към останалите присъстващи в постройката на РУ-Нова Загора по това време. 

Мъжът е арестуван за 24 часа. Изпробван е с техническо средство за приложимост на алкохол като уредът е отчел 2,61 промила.  

До това количество достигнал, откакто през целия ден запивал в дома на приятеля си. Прекалили дотолкоз с алкохола, че домакинът почнал да буйства и да се държи несъответстващо. Жена му се обадила в полицията, униформените го арестували. 

Приятелят му бил изведен отвън дома на оплакалата се жена. Вместо да си отиде у дома, той се запътил към полицията, с цел да отбрани задържания си приятел, само че и той се озова зад решетките.

По случая е формирано бързо произвеждане за безчинство. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР