Мъж на 28 г. от Свищов е задържан за нанесен

...
Мъж на 28 г. от Свищов е задържан за нанесен
Коментари Харесай

Задържаха мъж, пребил и остригал жена в Свищов

Мъж на 28 година от Свищов е арестуван за нанесен побой на дамата, с която живеел на фамилни начала, оповестява Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Велико Търново. Вчера преди обяд в полицейското ръководство в Свищов е получен сигнал за жена, която е била измъчвана от мъжа, с който живеела. От извършените дейности по следствието е открито, че предния ден 28-годишният мъж е нанесъл побой на дамата и е подстригал косата й. Той е открит и арестуван за период до 24 часа. Пострадалата и двете й деца са настанени в спешен център. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Маниерът на действието припомня за случая собезобразената в Стара ЗагораДебора Михайлова, която твърди, че е била рязана с макетен нож и подстригана от Георги Георгиев, с който е била в интимни връзки. След този, бяха огласени идруги случаина сходно малтретиране.

Последваха митинги в редица градове, а на 7 август депутатите одобриха на второ четене " интимната връзка " да бъде включена в Закона за отбрана от домашното принуждение и записаха, че това са връзки сред две лица, които са мъж и жена.

Социологическата организация " Маркет Линкс " пък представипроучване, съгласно което има голямо публично обединяване към опълчването на домашното принуждение - над 70% трансформират законовите промени.

След случая в Стара Загора бе припомнена изява на баскетболния треньор Константин Папазов в предаване на артиста и влогър Йонислав Йотов - Тото. В предаване, излъчено в YouTube канала на Тото още през март т.г., без каквато и да е сериозна реакция от страна на водещия Йотов, Папазов в детайли споделя по какъв начин като тийнеджър принудително е остригал косата на своя някогашна другарка - също тийнейджърка, тъй като спала с най-хубавия му другар, откакто към този момент са били разграничени. Впоследствие с позиция срещу насилието от " Пепси България " оповестиха, че приключват съдействието си с Йотов. Преди това тойсе извиниза неналичието на сериозна реакция и изясни, че е премахнал клиповете.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР