Мъж на 23 години, обвинен за убийство в Добрич, остава

...
Мъж на 23 години, обвинен за убийство в Добрич, остава
Коментари Харесай

23-годишен обвинен за убийство в Добрич остава в ареста

Мъж на 23 години, упрекнат за ликвидиране в Добрич, остава в ареста, заяви пресцентърът на Апелативния съд във Варна.

Тежкото закононарушение е осъществено на 9 август към 17 часа покрай магазин за хранителни артикули по улица "Димитър Ковачев ", където сред обвинения Динчер А. и 43-годишния Спас С. поражда скандал. Младият мъж нанася побой, като жертвата по-късно почива в болница. На арестувания е повдигнато обвиняване за ликвидиране, осъществено по изключително непосилен метод, напомнят от въззивния съд, предава Българска телеграфна агенция.

При отправеното искане за налагане на по-лека мярка за неотклонение на Динчер А. е посочено, че той страда от хронично заболяване - алергия към инсекти, и има заплаха в ареста то да се обостри и да докара до летален излаз. Апелативният съд е открил, че мъжът е получил здравна помощ, а прокуратурата е разпоредила инспекция на хигиената в следствения арест в Добрич. Няма данни, че здравословното положение на арестувания не му разрешава да обитава в местата за отнемане от независимост, показват от пресцентъра на правосъдната институция.

Определението на Апелативния съд, с което се удостоверява задържането на мъжа под стража, постановено от Добричкия областен съд, е дефинитивно.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР