Мъж на 19 години е подал сигнал в полицията, че

...
Мъж на 19 години е подал сигнал в полицията, че
Коментари Харесай

Младеж защити жена, набиха го!

Мъж на 19 години е подал сигнал в полицията, че е бил ударен и са му срязали гума на колата, откакто е направил забележка, оповестяват от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Стара Загора.

Пострадалият в съботната нощ към 23:50 часа видял чужд мъж да нанася удари на жена. По данни на пострадалия след направена забележка, мъжът използвал физическа мощ по отношение на него и срязал гума на колата му, след което избягал дружно с дамата.

В резултат на извършените незабавни оперативно-издирвателни мероприятия на полицейските чиновници е открит причинителят на действието – 42-годишен мъж, както и 38-годишната жена. Двамата се държали нападателно. Жената декларирала, че е паднала и отказала лекарски обзор. Образувано е досъдебно произвеждане.

В същия ден във Второ Районно ръководство в Стара Загора е получен сигнал от 31-годишна жена за зародил скандал сред нея и 31-годишен мъж, с който живеят на фамилни начала. На място е изпратен полицейски екип, който открил, че на дамата е нанесен побой. Тя е прегледана от доктор, който е открил пострадванията.

Припомняме, че предишния вторник в Стара Загора се организира огромен митинг срещу насилието.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР