Мъж на 18 години е осъден на три години лишаване

...
Мъж на 18 години е осъден на три години лишаване
Коментари Харесай

3 години затвор за 18-годишен, задигнал таксиметров автомобил

Мъж на 18 години е наказан на три години отнемане от независимост за кражба от таксиметров автомобил в Казанлък, оповестиха от пресцентъра на Апелативната прокуратура в Пловдив. Деянието е осъществено на 6 юни м.г.

По обвинителен акт на Районната прокуратура в Стара Загора обвиненият И.Ч. е приет за отговорен за това, че на тази дата в Казанлък е лишил непознати движимости от владението на 43-годишния Д.С. с желанието незаконно да ги присвои, като е използвал за това мощ. 

На 6 юни м.г. И.Ч. наел такси от автогара София до град Казанлък, припомнят от обвиняването. По време на пътуването е използвал алкохол. Когато стигнал до Казанлък, водачът понижил скоростта, а И.Ч. ненадейно му нанесъл юмручни удари в региона на главата, взел от таблото очилата на потърпевшия и парична сума от автомобила и избягал. Пострадалият алармирал на незабавен телефон. 

Районният съд в Казанлък е наложил на И.Ч. наказване от три години затвор при първичен непоколебим режим на изтърпяване. Делото е минало по реда на съкратеното правосъдно разследване. Подсъдимият e признал напълно виновността си и изложените в обвинителния акт обстоятелства и условия.

Присъдата предстои на протестиране и обжалване пред Окръжен съд – Стара Загора.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР