Мъж, който уби брат си, след като уби партньора си,

...
Мъж, който уби брат си, след като уби партньора си,
Коментари Харесай

Семейството на убития партньор казва, че братът на убиеца може да е бил спасен, ако се задейства тревога

Мъж, който умъртви брат си, откакто умъртви колегата си, можеше да бъде спрян преди втората офанзива, споделя нейното семейство.

Питър Дъфи, 47, беше изправен пред съда, упрекнат в принудително малтретиране на Ема Бейли, 26, само че делото беше отсрочено, защото тя не даде показания през март 2022 година Дъфи се беше явил за датата на съда, откакто към този момент беше удушен и намушка Ема 12 дни по-рано в дома си на Калдър Стрийт, Коутбридж, преди да остави тялото й да изгние.

Отне пет седмици, с цел да излезе нескрито гибелта на Ема. Дотогава Дъфи е умъртвил брат си, Джон Пол, на 51, като го намушка неведнъж с нож и го удря с секира. Сега фамилията на Ема изиска полицията да извика жертвите на насилствени закононарушения, в случай че пропуснат явяване в съда. Те имат вяра, че Дъфи може да е бил хванат, преди да убие брат си.

Бащата на Ема Стюарт Бейли, 57, и мащехата Карол Остин, 56, споделят, че полицията е трябвало да направи всичко допустимо, с цел да откри Ема, откакто тя не се е появила за първичния...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР