Мъж, който уби бивша младежка футболна звезда на Република Ирландия

...
Мъж, който уби бивша младежка футболна звезда на Република Ирландия
Коментари Харесай

Мъж от Лимерик вкаран в затвора заради смъртта на младежка футболна звезда

Мъж, който умъртви някогашна младежка футболна звезда на Република Ирландия при нахлуване по време на спор за торба с кутии, беше наказан на седем години затвор, като последната година е условна.

Майкъл Кейси, който се призна за отговорен в непредумишленото ликвидиране на Алън Бурк, преди този момент беше наказан за навлизане в дома на възрастен мъж, който получи съдбовен инфаркт по време на кражбата.

Кейси ( 40), с адрес в Cathedral Place, Лимерик Сити, призна, че е нападнал смъртоносно Алън Бурк (48) от St Mary's Park, Лимерик, на Парнел Стрийт в Лимерик Сити на 15 април 2022 година

Парамедиците се погрижиха на господин Бурк на местопроизшествието обаче той беше разгласен за мъртъв по пътя към университетската болница Лимерик.

Г-н Бурк, някогашен управител в цех за принадлежности, беше изпаднал в сложни времена заради битки с алкохола, съдът изслуша.

Талантлив нападател, господин Бурк завоюва орден от Munster Junior Cup с Mungret Regional FC през 1994 година и игра за младежкия тим на Република Ир...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР