Мъж, който твърдял, че е твърде голям мачо, за да

...
Мъж, който твърдял, че е твърде голям мачо, за да
Коментари Харесай

Ухапан от гадна твар се направи на голям мачо, не отиде на лекар и умря в страшни мъки

Мъж, който твърдял, че е прекомерно огромен мачо, с цел да отиде на доктор, откакто бил ухапан от паяк, умрял след случая.

48-годишният Лучано Марчиоро от бразилския град Пато Бранко бил задремал, когато бил ухапан по крайници от кафяв паяк, спотайващ се в чаршафите.

Синът му Родриго разкри, че татко му е бил у хапан на 3 ноември, само че си помислил, че няма потребност от лекарски обзор, оповестява 7news.com.au.

Семейството на Марчиоро твърди, че „ упоритият му отвод да отиде на доктор и мачовското му самочувствие “ са непосредствената причина за нелепата гибел.

„ Той мразеше да върви на лекари и отхвърляше да се прегледа. Но след три дни отровата стартира да визира краката му и да пречи на действието на бъбреците му “, споделя 22-годишният Родриго.

„ Оказа се, че инфекцията се е популяризирала. Той първо си намерения, че е вирус или нещо сходно, само че продължаваше да не прави нищо. След три дни отсрочване кракът му беше ужасно издут и не можеше да отиде до тоалетна през цялото това време “, прибавя той.

„ Лучано чака прекомерно дълго и стана прекомерно късно. Той се опитваше да го понесе като твърд вид, да бъде същински мачо, само че това беше неверен метод за деяние “, сподели през сълзи 74-годишната майка на умрелия мъж.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР