Мъж, който трябваше да се научи да ходи отново, след

...
Мъж, който трябваше да се научи да ходи отново, след
Коментари Харесай

Човек трябваше да се научи да ходи отново, след като ужасен инцидент в чужбина го остави в кома седмици наред

Мъж, който трябваше да се научи да върви още веднъж, откакто беше в кома три седмици и половина, тренира да бяга на Лондонския маратон.

Конър Блъндел, на 25 години, беше на една година в чужбина във Валенсия, Испания, където учи машинно инженерство. Пет седмици след началото на образованието си Конър бил на открито с другари, когато паднал на четири метра от платформа и се приземил на главата си. Конър беше в безсъзнание и беше откаран по неотложност в болница, където прекара три седмици и половина в кома.

Когато Конър пристигна в схващане, той беше невербален и не можеше да върви и прекара девет месеца в рехабилитация. Конър не съумя да напусне Испания до май 2021 година и продължи рехабилитацията си в Обединеното кралство. По-малко от четири години по-късно Конър върви и приказва още веднъж и взе участие в Лондонския маратон този уикенд дружно с татко си Крис, 57.

Конър, съветник по околна среда от Шефилд, Йоркшир, сподели: „ Имах късмет едно към три да бъда в кома вечно. Това беше пътешестване, п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР