Мъж, който се опитваше да предложи брак, направи момент за

...
Мъж, който се опитваше да предложи брак, направи момент за
Коментари Харесай

Неудобен момент мъж пада на едно коляно, за да зададе въпрос - но най-лошото се случва

Мъж, който се опитваше да предложи брак, направи миг за забравяне заради всички неверни аргументи, когато падна на едно коляно.

Романтичният Анхел Акоста Адаме беше подготвил момента до последния подробност, залагайки на изчистен черен костюм за значимото събитие. Подготовка за момента със знак наоколо, който гласи „ Обичам те, ожени се за мен “. Трагедията обаче се случи, когато той извади годежния пръстен и падна на едно коляно, когато на крачола му ненадейно се появи зееща дупка след скъсване в региона на чатала.

Въпреки неудобството, Жаклин Брионес одобри предлагането и по-късно постави пръстена, като видеото от Монтерей в Мексико приключва с прегръщането им. Годеницата Жаклин сподели по-късно: „ Не обърнах внимание, тъй като това беше най-хубавият миг в живота ни. Смехът в никакъв случай няма да липсва в брака ни, обичам те безпределно. ”

Един локален разяснява: „ Тя има уважението ми, че не обърна внимание на това. Това е знак, че би трябвало да се омъжиш за него. Алин написа: „ Хахаха...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР