Мъж, който се облече като полицай, за да атакува щаба

...
Мъж, който се облече като полицай, за да атакува щаба
Коментари Харесай

Обсебен от оръжието служител на Lidl, който планирал стрелба в училище в стил Дънблейн, осъден на доживотен затвор

Мъж, който се облече като служител на реда, с цел да нападна щаба на офицера и възнамерява да простреля някогашни учители и някогашни съученици, които са го тормозили в младостта му, е бил пожизнен затвор.

32-годишният Рийд Вишхузен се опита да простреля полицията от упор в централата на полицията в Ейвън и Съмърсет в Портишед. Съдът изслуша служащия на Lidl, който беше захласнат от всеобщи стрелби и позорни убийци, имал лист с цели и места, към които възнамерявал да отиде, в това число учебно заведение.

Wischhusen е правил свои оръжия, муниции и експлозиви в дома му в Wick St. Lawrence, Съмърсет, и когато служители на реда го посетиха, с цел да ревизират за какво Wischhusen купува халосни муниции онлайн, те се сблъскаха с безредни подиуми през ноември 2022 година Бристолският кралски съд чу, че служителите на реда са разкрили „ същинска къща на ужасите ", защото служителят на депото на Lidl първо се опита да се простреля, а по-късно насочи револвера към полицията, преди да бъде прострелян и ранен от полицията при самозащита.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР