Мъж, който присъства на парада на победата на началника на

...
Мъж, който присъства на парада на победата на началника на
Коментари Харесай

Стрелецът от парада на началниците на Канзас Сити „откри огън, докато се въртеше в кръг“ и след това избяга, казва свидетел

Мъж, който участва на парада на успеха на началника на Канзас Сити със брачната половинка и децата си, си спомни ужасяващите събития, които може да са довели до клането, добавяйки, че един стрелец е почнал безсистемно да пръска патрони в тълпите, до момента в който се е въртял в кръг.

Джейкъб Гуч-старши твърди, че е чул забележка на момиче: „ Не го правете, не тук, това е малоумен ", откакто чу свада. Гуч твърди, че е объркал звука от изстрелите за фойерверки, когато са почнали. Въпреки това роднините му настояват, че са били очевидци на дейностите на стрелеца, преди да стартира хаосът.

„ Дъщеря ми сподели, че някаква жена го задържала и хората почнали да отстъпват и той го извадил и започване на пукотевица и въртене в кръг “, сподели Гуч.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Шефовете на Канзас Сити парадират, стреляйки по „ персонален спор “, а не тероризъм, защото 2-ма „ малолетни “ са задържани

Гуч добави, че до момента в който жена му е простреляна в прасеца, а синът му е ранен в крайници, щерка му не е прос...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР