Мъж, който никога не е банкирал с HSBC, е наредено

...
Мъж, който никога не е банкирал с HSBC, е наредено
Коментари Харесай

Мъж, който никога не е банкирал с HSBC, каза, че трябва да им изплати £17 000

Мъж, който в никакъв случай не е банкирал с HSBC, е подредено да изплати £17 000 след хитра кражба на идентичност, която наподобява е обвързвана с машинация с пощенска кутия.

37-годишният Джейми Кавана, строителен инженер от Източен Гринстед, се оказа съкрушен с задължения и влошен кредитен рейтинг, когато се твърди, че измамници нахлуха в пощенската му кутия, измъкнаха самоличността му и започнаха да харчат обилно средства, употребявайки открити сметки на негово име. През януари 2024 година Джейми беше учуден да получи писмо от HSBC с детайлности за над £12 000 разноски по кредитни карти, макар че в никакъв случай не е имал никакви връзки с банката.

За собствен смут той също по този начин разкри настояща сметка в HSBC в неговото име, дружно с овърдрафт от £5000, който беше изцяло източен, което докара до спад на кредитния му рейтинг с над 300 пункта през последните месеци. Джейми неотложно рапортува подозрителната активност на HSBC като лъжлива, подозирайки, че измамниците са проникнали в пощенската му кутия, с цел да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР